Marketingu Digjital - 17 Janar - 07 Mars 2017

Trajnimi i Trajnerëve 25-26 Gusht 2016

Trajnimi i Këshilltarëve - Këshillimi për Edukim Financiar - 22_23_24 Gusht 2016

Aftësitë e Menaxhimit/ 23 - 25 Qershor 2016

Aftësitë e Menaxhimit / 09 - 11 Qershor 2016

Aftësitë e Menaxhimit / 23-24 Maj 2016

Menaxhimi i klienteve delikuent 09 – 11 Shtator 2015

Marketing/shitje / 03 – 05 Qershor 2015

Menaxhimi i Riskut Kreditor / 11 – 13 Mars 2015

Shkathtësi menaxheriale dhe mbikqyrëse/Nëntor – Dhjetor 2014

Planifikimi i biznesit dhe buxhetit

Programi i trajnimit për marketing 12 – 14 Shkurt 2013

Agjenda e trajnimit Marredhenia me klient 17-20.09.2012

Menaxhimi i Integruar i Riskut

Menaxhimi i Riskut 12 – 16 Nëntor 2007

Trajnimi i Trajnerëve javën e 10 Dhjetorit 2007

Vlerësimi i Kredive mbi Bizneset e Avancuara 3 – 7 Dhjetor 2007

Trajnimi kunder Shperlarjes se parave

Trajnimi per Zyrtar Kreditor

Trajnimi Komunikimi Efektiv

Trajnimi kontrolli i brendshem

Trajnimi Menaxhimi i Deges 07-09.06.11

Menaxhimi i Personelit dhe Ekipes

Trajnimi per Trajner

Abonohu dhe shiko të gjitha lajmet tona të fundit, rreth shërbimeve që i ofrojmë.