Lajmet

31/07/2017

Programi “Diploma Profesionale në Marketing Digjital”

  Më datë 25.05.2017 është organizuar ceremonia e çertifikimit të pjesëmarrësve nga Institucionet Mikrofinanciare të cilët kanë përfunduar me sukses programin trajnues “Diplomë Profesionale në Marketing Digjital”. Duke e parë rëndësinë dhe trendin e rritjes së Industrisë së Marketingut Digjital, AMIK ka organizuar këtë program trajnues së bashku me EFSE si donatore dhe IMF-të pjesëmarrëse […]

Lajmet
19/07/2017

Kampanja “Huazo Mençur” – MFC

Institucioni Mikrofinanciar “AfK” është pjesë e kampanjës Huazo Mencur, iniciativë ndërkombëtare për të promovuar standardet ndërkombëtare për mbrojtjen e klientëve dhe për edukim financiar, e inicuar nga Qendra për Mikrofinanca – MFC. Kliko këtu: Link

Lajmet
19/07/2017

Trajnim dhe Forum për Mikrofinanca

Tema : Trajnim dhe Forum për Mikrofinanca Organizator:  Euro Grand Management (www.eurogm.com) Vendi: Pragë, Republika Çeke Datat: 22, 23 dhe 24 prill 2015 Pagesa për pjesëmarrje: 950 Euro + 21% TVSH Shënim i rëndësishëm: Zbritje speciale  do të ofrohet vetëm  nëse  regjistroheni përmes AMIK-ut.   Përshkrimi: Euro Grand Management organizon konferencën  mikrofinanciare dy-ditore në Pragë, 23-24 prill. Ngjarja do të presë […]

Lajmet
19/07/2017

Takim i përfaqësuesve të AMIKut me Ministrin Krasniqi

Në këtë kontekst ai tha se Qeveria në të ardhmen do të shqyrtojë mundësinë e subvencionimit të pjesshëm të kamatave nga portofoli kreditor që i dedikohet bujqësisë, duke u bazuar në shembujt më të mirë që mundësojnë rritjen e investimit në bujqësi dhe zhvillim rural. Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka […]

Lajmet
19/07/2017

Trajnimi “Parandalimi i shpërlarjes së parave”

AMIK në bashkëpunim me NJIF kanë mbajtur trajnimin kundër shpërlarjes së parave, trajnim ky që është dedikuar për personelin e IMFve anëtare në AMIK, përkatësisht departamentit të riskut, zyrtarëve të pajtueshmërisë dhe menaxherëve të degëve. Temat e diskutuara në trajnim përfshinin obligimet ligjore të Institucioneve Mikrofinanciare ndaj ligjit nr.03/L-196 dhe ligjit nr.04/L-178 për parandalimin e […]

Lajmet
  • 1
  • 2

Abonohu dhe shiko të gjitha lajmet tona të fundit, rreth shërbimeve që i ofrojmë.