Lokacioni

Justiniani 28, Nr 5 – 10000 Prishtinë

+381 38 244 811

info@amik.org

Formulari Kontaktues
  • 4 + 79 =

Abonohu dhe shiko të gjitha lajmet tona të fundit, rreth shërbimeve që i ofrojmë.